Alege o soluţie Wi-Fi inteligentă

Serviciul Hot-Spot.ro este reprezentat printr-o rețea publică Wi-Fi care oferă acces gratuit la Internet de mare viteză tuturor utilizatorilor care se află în aria de acoperire a rețelei. Utilizatorii Hot-Spot.ro se pot conecta rapid și fără asistență de pe orice dispozitiv mobil și beneficiază de Wi-Fi gratuit prin două tipuri de conexiuni, cu posibilitatea de navigare printr-o conexiune Wi-Fi criptată pentru protecția datelor personale.

Cu Hot-Spot.ro te bucuri de Wi-Fi gratuit prin 2 tipuri de conexiuni

Serviciul Hot-Spot.ro oferă Internet gratis prin intermediul unei rețele Wi-Fi publice. Pentru rezolvarea problemei de securitate se folosesc două tipuri de conexiuni cu un nivel diferit de securitate. Utilizatorul serviciului Hot-Spot.ro poate alege să navigheze pe Internet prin două tipuri de conexiune:

Conexiunea .HOT-SPOT.RO SECURE

Conexiunea .HOT-SPOT.RO SECURE

Conectarea la conexiunea criptată .HOT-SPOT.RO SECURE este posibilă numai după instalarea certificatului digital personal. Această conexiune este accesată și criptată având la bază un certificat digital unic pentru fiecare utilizator.

Pentru generarea certificatului digital utilizatorul trebuie să urmeze pașii prezentați în instrucțiunile de conectare, să genereze și să instaleze certificatul și apoi să se conecteze la .HOT-SPOT.RO SECURE.

Avantajul conexiunii .HOT-SPOT.RO SECURE îl reprezintă faptul că traficul radio dintre dispozitivul utilizatorului și echipamentul Hot-Spot.ro este criptat, spre deosebire de conexiunea necriptată .HOT-SPOT.RO.
Criptarea conexiunii este realizată prin intermediul protocolului de securitate EAP-TLS.

Utilizatorul conexiunii criptate .HOT-SPOT.RO SECURE are acces la Internet de fiecare dată când se află în aria de acoperire a rețelei Hot-Spot.ro, indiferent de locație, pe toată perioada de valabilitate a certificatului digital (de regulă 2 ani).

Conexiunea .HOT-SPOT.RO

Conexiunea .HOT-SPOT.RO

Conectarea la .HOT-SPOT.RO se face fără parolă de pe orice dispozitiv prevăzut cu un adaptor wireless (smartphone, tabletă, laptop).

Prin această conexiune necriptată toți utilizatorii sunt redirecționați către o pagină care permite accesul rapid la Internet, după autentificarea prin intermediul unui cont personal de rețea socială (Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Yahoo) sau prin SMS (un cod unic de autentificare este trimis gratuit de către sistem pe telefonul utilizatorului).

Folosirea conexiunii necriptate .HOT-SPOT.RO este NERECOMANDATĂ în cazul în care utilizatorul dorește să acceseze date sensibile (de ex. parole, mesaje, date de autentificare la diferite conturi) pentru că acestea pot fi interceptate de către persoane rău intenționate.

Dacă utilizatorul alege conexiunea necriptată .HOT-SPOT.RO acesta beneficiază de acces la Internet pe parcursul unei sesiuni de 24 de ore. După expirarea acestui termen este necesară reconfirmarea identității utilizatorului printr-o nouă autentificare la rețea.

Vă recomandăm să navigați pe Internet prin rețeaua Wi-Fi securizată .HOT-SPOT.RO SECURE și să vă informați despre securitatea Wi-Fi.

Dezactivare Ads by Hot-Spot.ro

Gratuitatea serviciului Wi-Fi Hot-Spot.ro are la bază difuzarea de reclame. Bannerul online “Ads by Hot-Spot.ro” poate fi închis de către utilizator printr-un buton. Bannerul va fi reafișat la reîncărcarea paginii. Dacă acest lucru reprezintă un inconvenient, orice utilizator al rețelei Wi-Fi .HOT-SPOT.RO SECURE poate să dezactiveze reclamele pe o perioadă de timp limitată, contra cost, folosind formularul:

Perioada


E-mail / Telefon (folosit la generarea certificatului)


Ai întrebări despre acest serviciu?

Accesează pagina Întrebări Frecvente