Dezvoltăm soluții Wi-Fi inteligente

Wi-Fi gratuit. Conexiune criptată. Pentru că securitatea datelor este mai importantă ca oricând.

Misiune

Misiunea Atlas Data este să contribuie la diversitatea și calitatea serviciilor Wi-Fi din România prin soluții Wi-Fi flexibile și performante bazate tehnologii wireless de ultimă generație care oferă un nivel ridicat de securitate.

Credem că tehnologia digitală poate genera inovație, creștere economică și progres iar serviciile Wi-Fi nu fac excepție. Prin tehnologiile Wi-Fi putem oferi și servicii publice moderne pentru locuitori și turiști.

Cum ne îndeplinim misiunea

Dezvoltăm soluții hotspot inteligente care asigură un nivel ridicat de securitate a informației pentru utilizator dar și diversitate, prin noi canale de promovare online pentru companii și oferirea de Wi-Fi gratuit pentru servicii publice moderne. Prin conexiunea .HOT-SPOT.RO SECURE asigurăm cel mai înalt grad de securitate a informației posibil în prezent într-o rețea de tip Wi-Fi. Conexiunea .HOT-SPOT.RO SECURE este accesată și criptată având la bază un certificat digital unic pentru fiecare utilizator.

Cum am început

Atlas Data S.R.L. este o companie de cercetare-dezvoltare în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) specializată în dezvoltarea de rețele de telecomunicații wireless de tip hot-spot (hot-spot public, hot-spot criptat, hot-spot pentru afișare de conținut publicitar). Compania a fost fondată în anul 2010 de Ștefan Apăteanu pentru a continua dezvoltarea brevetului depus la Oficiul European de Brevete pentru un sistem și o metodă de afișare de conținut publicitar printr-o rețea wireless criptată/necriptată.

Ce facem

Hot-Spot.ro® este soluția Wi-Fi dezvoltată de echipa noastră pe baza tehnologiilor de tip cloud pentru a oferi servicii wireless care acoperă un spectru larg de cerințe. Soluțiile Wi-Fi Hot-Spot.ro au aplicabilitate atât în domeniul de afaceri cât și în sectorul public. Pentru afaceri poți folosi Hot-Spot.ro în industria ospitalieră (cafenele, restaurante, baruri, hoteluri), în sectorul de retail (centre comerciale, banking), pentru serviciii de turism și multe altele. Hot-Spot.Ro poate fi folosit în sectorul public de către instituții (municipalități) care furnizează servicii în domenii precum educație, transport, sănătate, evenimente și cultură.

Autorizări, certificări și brevete

  • Serviciile Atlas Data S.R.L. sunt autorizate de către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) pentru furnizarea de rețele publice de comunicații electronice și pentru servicii de comunicații electronice destinate publicului (Autorizatia Nr. 25767/2015).
  • Serviciile Atlas Data S.R.L. sunt autorizate de către Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal (Autorizația Nr. 5410/2007)
  • Certificat ISO 9001:2008 pentru recunoașterea Sistemului de Management al Calității pentru domeniul activități de cercetare-dezvoltare, implementare și întreținere rețele de telecomunicații prin cablu sau fără fir.
  • Certificat ISO 27001:2013 pentru recunoașterea Sistemului de Management al Securității Informației pentru domeniul securitatea informației privind activitățile de cercetare – dezvoltare, implementare și întreținere rețele de comunicații prin cablu sau fără fir.
  • Brevet EP2086254/2007 depus la Oficiul European de Brevete (EPO) pentru un sistem și metodă de afișare de conținut publicitar printr-o rețea wireless criptată/necriptată.

Premii și finanțări proiect Hot-Spot.ro

Proiectul HOT-SPOT.RO® a fost desemnat în anul 2013 câștigător al competiției organizate de către Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică (ANCS) sub egida Ministerului Educației.

Începând din 4 noiembrie 2013 Atlas Data S.R.L. derulează proiectul “HOT-SPOT.RO – Sistem public de informare și diseminare a informației către utilizatori prin mijloace wi-fi securizate – V3” co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Educației Naționale în calitate de Organism Intermediar (OI), în numele și pentru Ministerul Economiei, în calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Operaţional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice”(POS CCE).

Vrei să afli mai multe despre Hot-Spot.ro?

Contactează-ne