Reţeaua Wi-Fi Hot-Spot.ro în locația ta

Astăzi utilizatorii de dispozitive mobile sunt foarte activi în mediul online, se așteaptă să aibă Wi-Fi gratuit oriunde se află și este din ce în ce mai greu să îi convingi să petreacă mai mult timp într-o locație, indiferent dacă vorbim de un centru comercial, o cafenea, un magazin de îmbrăcăminte, un restaurant sau alte locaţii urbane.

WI-Fi gratuit prin conexiune criptată pentru clienții tăi

Rețeaua publică Wi-Fi Hot-Spot.ro poate fi folosită de către orice companie care dorește să ofere gratuit servicii Wi-Fi clienților de pe piața de retail (centre comerciale cu un număr mare de vizitatori, inclusiv fashion retail), din industria ospitalieră (cafenele, restaurante, baruri, hoteluri), agenţii de turism şi de organizare de evenimente (divertisment, sport) şi multe altele.

Facilitățile pentru divertisment și diversitatea sunt în prezent elementele cheie pentru succesul unei afaceri. Cu rețeaua Wi-Fi Hot-Spot.ro poți oferi clienților tăi o experiență plăcută și îi poți atrage să petreacă mai mult timp în locația ta.

Oferă o experiență plăcută clienților tăi și diferențiază-te de concurență

Soluțiile Hot-Spot.ro oferă multiple beneficii pentru partenerii de locație. De ce să alegi Wi-Fi Hot-Spot.ro în locația ta?

Oferi Wi-Fi gratuit în locația ta fără costuri de achiziție, de instalare, monitorizare și suport tehnic pentru echipamentul Hot-Spot.ro, indiferent de numărul de echipamente instalate.

Cu Hot-Spot.ro clienții tăi pot naviga securizat pe Internet printr-o conexiune Wi-Fi criptată. Prin conexiunea criptată .HOT-SPOT.RO SECURE asigurăm cel mai înalt grad de securitate a informației posibil în prezent într-o rețea de tip Wi-Fi, pentru a proteja informațiile cu caracter sensibil, față de alte rețele wireless gratuite disponibile în zonele publice care sunt vulnerabile la atacuri informatice.

Beneficiezi de un nou canal de marketing digital cu Ads by Hot-Spot.ro – un serviciu de de promovare online a produselor și serviciilor tale (afişare bannere online pe paginile web vizitate de utilizatorii Hot-Spot.ro, pagină de întâmpinare unică personalizată în funcţie de locaţie, targetare audienţă în funcţie de locaţie sau de cuvintele cheie prezente pe pagina web vizitată de clienţi). Vrei publicitate online pentru afacerea ta? Folosește acum Ads by Hot-Spot.ro și diferențiază-te de concurență.

Primești suport tehnic gratuit din partea noastră și economisești și mai mult. Ne dorim ca tu să oferi un serviciu Wi-Fi de calitate clienților tăi și din acest motiv noi monitorizăm permanent buna funcționare a echipamentului Hot-Spot.ro și îți asigurăm suport tehnic ori de câte ori este necesar.

Folosești un echipament Wi-Fi de ultimă generaţie dezvoltat pe baza tehnologiilor cloud şi prietenos pentru mediu care poate fi montat atât atât în interior cât și la exterior.

Conformitatea cu legislația și securitatea datelor sunt mai importante ca oricând. Rețeaua publică Wi-Fi Hot-Spot.ro funcţionează în conformitate cu legislația în vigoare cu privire la punctele de acces wireless din spațiile publice reglementată de către Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Wi-Fi gratuit și navigare securizată pentru un oraș inteligent cu servicii publice moderne

Smart city este un oraș în care tehnologiile digitale se transpun în servicii publice mai bune pentru comunitate. Cu Hot-Spot.ro locuitorii și turiștii din orașul tău pot să acceseze servicii Wi-Fi gratuite în zonele publice intens circulate (zone centrale, gări, parcuri, obiective turistice, zone publice unde se organizează evenimente educative și culturale) sau în cadrul centrelor comerciale.

Hot-Spot.Ro poate fi folosit în sectorul public de către instituții (municipalități) care furnizează servicii în domenii precum educație, transport, sănătate, evenimente, cultură și pentru activitățile de administrare locală.

Contactează-ne acum pentru a deveni partener de locație Hot-Spot.ro

Formular parteneri de locație
Sending