Alege soluția inteligentă pentru afacerea ta
Cu Ads by Hot-Spot.ro ai acum Wi-Fi pentru reclamă online

Ai o afacere și vrei noi oportunități pentru promovare online? Noi avem soluţia potrivită pentru că Hot-Spot.ro este mai mult decât o simplă rețea Wi-Fi.

Folosește Ads by Hot-Spot.ro și diferențiază-te de concurență

Soluția Hot-Spot.ro pentru afaceri permite promovarea produselor și serviciilor tale online în toată rețeaua Hot-Spot.ro sau exclusiv în locațiile selectate. Beneficiezi în acest mod de un nou canal de marketing digital care poate avea un impact pozitiv asupra volumului vânzărilor și poate contribui la atragerea de capital de imagine pozitiv prin transformarea utilizatorilor Hot-Spot.ro în ambasadori ai numelului tău de marcă. Serviciul de publicitate online Ads by Hot-Spot.ro este disponibil pentru partenerii de locație (companiile/instituțiile care permit instalarea Hot-Spot.ro în una sau mai multe locații) și pentru partenerii de publicitate (companiile/instituțiile care doresc să difuzeze publicitate online prin sistemul Hot-Spot.ro în una sau mai multe locații selectate).

Cum se face promovare online cu Ads by Hot-Spot.ro

Sistemul Hot-Spot.ro permite inserarea de conținut publicitar sub forma unui banner de diferite dimensiuni în partea de jos a paginilor web accesate de utilizatori. Bannerul online în rețeua Hot-Spot.ro este marcat prin sintagma “Ads by Hot-Spot.ro”. Promovarea produselor și serviciilor tale online cu serviciul Ads by Hot-Spot.ro se poate face în mai multe moduri, de la afișarea de reclame online (banner), landing page personalizat până la targetare audiență în funcție de cuvinte cheie sau de locație. Poți folosi rețeaua Wi-Fi Hot-Spot.ro și pentru a genera conținut prin streaming (audio și video) pentru că acesta este un instrument eficient pentru strategia de marketing de conținut și permite o diferențiere netă față de concurenții tăi.

Afișare de reclame online (banner) pe paginile web vizitate de toți utilizatorii Hot-Spot.ro

Pagină de întâmpinare unică personalizată în funcţie de locaţie

Targetare audienţă în funcţie de locaţie

Targetare audiență în funcție de cuvintele cheie prezente pe pagina web vizitată de clienţi

Descoperă soluții noi pentru o promovare inteligentă cu Ads by Hot-Spot.ro

Cu Ads by Hot-Spot.ro faci un marketing inteligent și reduci costurile pentru că soluția nostră te ajută să faci economii importante de timp și de costuri. Administrarea și costurile aferente inserării de publicitate online prin sistemul Hot-Spot.ro sunt responsabilitatea echipei Atlas Data S.R.L. (banner, pagină de întâmpinare).

Promovează online un centru comercial cu Ads by Hot-Spot.ro

Dacă administrezi sau deții un centru comercial poți folosi Ads by Hot-Spot.ro pentru un marketing inteligent. Imaginează-ți că echipa ta de marketing tocmai a finalizat conceptul pentru un nou concurs și vrei să îl promovezi către publicul țintă și să obții un impact maxim. Poți folosi serviciul Ads by Hot-Spot.ro pentru a promova concursul în mai multe moduri:

 • poți posta bannere online care anunță concursul (în perioada premergătoare concursului)
 • poți promova pagina de concurs de pe website-ul tău printr-o pagină de întâmpinare personalizată care este afișată în rețeaua Hot-Spot.ro (și dacă derulezi concursul în mai multe locații poți face o selecție multiplă)
 • poți face o targetare exactă pentru audiența ta în toată rețeaua Hot-Spot.ro și să faci promovarea corespunzător (targetare după locație)
 • poți promova pagina de Facebook dedicată acestui concurs printr-o pagină de întâmpinare personalizată în rețeaua Hot-Spot.ro.

Acest scenariu de promovare online are aplicabilitate pentru campaniile și concursurile/evenimentele din calendarul de marketing (inclusiv pentru acțiunile de sezon precum Crăciun, Paște, reduceri sezon de iarnă, reduceri sezon de vară, sezonul de școală și multe altele) dar și pentru promovarea concesionarilor care desfășoară activități comerciale în locația ta (de ex. pentru concursuri, oferte speciale, informări despre noile tendințe fashion și noile colecții disponibile la vânzare etc.).

Promovează o cafenea, un restaurant sau un hotel cu Ads by Hot-Spot.ro

Dacă admininistrezi o cafenea, un restaurant sau un hotel poți să-ți promovezi afacerea în locațiile în care rețeaua Wi-Fi Hot-Spot este disponibilă în diverse moduri, de exemplu:

 • prin bannere online care anunță un nou produs în sortiment (de ex. un nou tip de cafea/ceai pentru sezonul rece/cald)
 • poți promova un concurs pe care îl organizezi printr-o pagină de întâmpinare personalizată care este afișată în rețeaua Hot-Spot.ro în locațiile pe care le dorești (în funcție de aria de acoperire a rețelei) și poți face targetare pentru audiența ta
 • poți promova oferte speciale (de ex. Happy Hour la produsele pe bază de cafea/alcool, ofertă băuturi și desert etc) printr-un banner online sau printr-o pagină de întâmpinare
 • poți promova paginile de social media ale brandului tău (de ex. pagina Facebook) printr-o pagină de întâmpinare personalizată difuzată în toată rețeaua Hot-Spot.ro sau exclusiv în locațiile selectate de tine
 • poți promova produsele tale și beneficiile acestora prin pagini de întâmpinare dedicate (de ex. beneficiile ceaiului, cafelei, ciocolatei etc)

Promovează un magazin online cu Ads by Hot-Spot.ro

Ai un magazin online? Poți folosi Ads by Hot-Spot.ro pentru a crește traficul pe website-ul tău și pentru a promova promoțiile și/sau noutățile pentru gama de produse prin:

 • targetare trafic – prin afișarea de bannere online în toată rețeaua Hot-Spot.ro cu targetare pe cuvintelele cheie regăsite în conținutul paginilor web vizitate de către toți utilizatorii serviciului gratuit Wi-Fi Hot-Spot.ro
 • poți promova o promoție pentru un produs sau pentru întreaga gama de produse (de ex. 30% reducere pentru marca X) printr-un banner online sau printr-o pagină de întâmpinare dedicată
 • promovezi paginile de social media ale magazinului tău online (de ex. pagina Facebook) printr-o pagină de întâmpinare personalizată difuzată în toată rețeaua Hot-Spot.ro sau exclusiv în locațiile selectate de tine.

Contactează-ne acum pentru a deveni partener de publicitate Hot-Spot.ro

Cerere campanie publicitară
Sending